Menu

Lille Mirakel

Alt om babyshower-ideer og inspirasjon til dåp

Babyshower gave

Når venninnen din deler den fantastiske nyhetene om at hun venter barn, er det i første omgang varme klemmer, gledestårer og (nesten velkomne) magesmerter som vil å stå i fokus.

Ethvert barn er et lite mirakel, og slike nyheter betyr ikke bare at en familie skal stiftes, men også at et nytt lite menneske skal ønskes velkommen til verden. Nå er tiden inne for å finne en fantastisk, gjennomtenkt og nyttig gave for venninnnen din og babyen hennes. Om dette er din første babygave, eller du er en erfaren giver, en babyshower er en ypperlig anledning til å utfordre seg selv til å finne en gave som betyr mye for både familien og den kommende babyen.

Hva skal man gi i babyshower-gave?

Er man under tidspress og samtdig litt heldig, har den vordende familien laget en ønskeliste til festen. Da er det ikke bare helt akseptabelt, men også velkomment å velge seg en gave fra listen og det er det. Å velge en gave fra en ønskeliste er også en praktisk løsning som sørger for at det ikke blir dobbelt opp av samme gave.

På denne måten sikrer man at gavene familien får, virkelig kommer til nytte. Å plukke ut sin gave til babyshoweren fra ønskelisten en også ikke minst en hyggelig liten gest i seg selv, fordi dette er en delikat måte å la mor og far ønske seg noe uten om å måtte be om det direkte.

Babyshower-gavetipset: Gi en personlig gave

Babyshower-gaver er gjerne prakstiske gaver som, til forskjell fra barnedåp, er ment å komme til nytte det første leveåret til babyen. Hva er vel ikke mer personlig og ettertenksomt enn en gave med navn eller bilde på? En personlig gave er ett hett tips og kjempeartig gave for hele familien. Med en slik presang får den lille "sin helt egen" gjenstand alá en kopp, tåteflaske eller smukk, fordi disse bærer barnets navn. I tillegg er det artig for mor og far at det kommende barnet kan ønskes velkommen med sine helt egne leker og utstyr.

En gave med navn blir gjerne en måte å vise anerkjennelse for barnets plass her i verden, og er dermed en kjemefin gave blant gavedrysset på babyshoweren. En rekke butikker selger gaver som kan personaliseres, vår personlige gavefavoritt er Smokk med navn som vi fant på PersonligGave.com. Uansett valg: Lykke til med gavejakten!

Babyshower gave